Знайомство з виробництвом відбулося!

Протягом жовтня, який видався напрочуд теплим і лагідним, студенти IV-го курсу освітньо-професійної програми «Лісове господарство» спеціальності 205 «Лісове господарство» перебували на виробничій технологічній практиці на 19 профільних лісогосподарських підприємствах Полтавської, Чернігівської, Сумської, Черкаської та Кіровоградської областей .

Протягом 20 днів майбутні фахівці лісової галузі мали змогу ознайомитися з лісокультурними, лісогосподарськими, лісозахисними, протипожежними та лісозаготівельними роботами; бути «дублером» майстра лісу та відчути особливості робочих місць в якості робітників лісництва. А наприкінці знайомства з обраною професією відбулася виробнича екскурсія в сусідні лісництва та лісогосподарські підприємства, де студенти мали змогу ознайомитися, порівняти та оцінити стан і особливості лісогосподарської діяльності.

Таке тісне знайомство студентства із виробництвом відбувалося під безпосереднім методичним супроводом досвідчених керівників від виробництва та коледжу. Керівники практики в тісній співпраці забезпечили високу якість проходження виробничої технологічної практики відповідно до програми, контролювали забезпечення нормальних умов праці й побуту студентів, виконання ними правил внутрішнього трудового розпорядку, провели обов’язкові інструктажі з охорони праці й техніки безпеки.

Упродовж 1-3 грудня працювала комісія із захисту звітів з виробничої технологічної практики в складі завідувача навчально-виробничою практикою Андрія Рудика, голови циклової комісії спеціальності «Лісове господарство» Олександра Ковальчука та викладача фахових дисциплін Ангеліни Чичул.

Під час захисту комісія враховувала оцінку студента, отриману від представника лісогосподарського підприємства, відгук керівника від коледжу та відповідь самого практиканта щодо аналізу виробничих процесів, його висновки та міркування як результат набутих знань.

Як засвідчили результати захисту, студенти гарно попрацювали, здобули відповідні практичні навички й отримали високу оцінку своїх досягнень.

Андрій Рудик, завідувач навчально-виробничою практикою;

фото - Дмітрія Куриленка та Віктора Дерев’янка, студенти IV курсу

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4992
Відвідувачів сьогодні: 516
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264830