Олімпійські Лубни порадували школярів і студентів

Сьогодні у славних Лубнах (на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу, який очолює Роман Сендзюк) відбувся Олімпійський день.

Упродовж середи, 29 вересня, відбувалися різноманітні спортивні заходи - два футбольні турніри - «Кубок Андрія Біби» серед вихованців ДЮСШ Посульського краю і «Кубок «Юність Посулля» серед студентських команд Полтавської, Черкаської областей та міста Києва, особистий чемпіонат серед школярів і студентів Посулля «Лубенський воланчик», Олімпійський урок на свіжому повітрі. Олімпійський день стартонув з ярмарки смаколиків, пиріжків, тортиків, вареників, галушок, які приготували студенти коледжу. Ярмарка швидко фінішувала, бо все смачне було швидко розпродано і хлопці з дівчатами вирушили подивитися про перебіг подій на футбольних і бадмінтонному майданчиках.

Олімпійський день удався на славу, бо не було прохідних поєдинків. Усі команди прагнули тільки перемог. Було спекотно і на бадмінтонному майданчику. Адже всім бадмінтоністам хотілося стати першими чемпіонами «Лубенського воланчика».

Щодо Олімпійського уроку, то його вперше вирішили провести не в актовій залі, а на свіжому повітрі. Із студентами і школярами спілкувалися аж два президенти - Олександр Каденко, президент Професіональної футбольної ліги України та Андрій Біба, президент Всеукраїнських змагань "Шкіряний м'яч".

Головною подією стало відкриття багато-функціонального міні-стідіону. Перший удар по м’ячу виконав заслужений майстер спорту, колишній капітан київського «Динамо», найкращий футболіст Радянського Союзу Андрій Біба.

Про підсумки змагань, чемпіонів і призерів, нагородження найдостойніших, враження учасників і гостей Олімпійського дня розповідатимемо у наших наступних світлинорепортажах.

Дочекайтеся ...

Микола Моторний, головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Заслужений журналіст України,

член виконавчого комітету Асоціації аматорського футболу України;

фото - автора та Олександра Міщенка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1360
Відвідувачів сьогодні: 366
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266502