Відбулося засідання колегії Полтавського ОУЛМГ

29 серпня викладач фахових дисциплін коледжу Олександр Литвиненко взяв участь у колегії Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства під керівництвом начальника управління Івана Гришка та за участі директорів лісогосподарських підприємств, голів профспілкових організацій лісгоспів, заступників та спеціалістів управління.

Серед ряду інших питань, учасники колегії зосередили увагу на старті акції «Створюємо ліси разом», яка проходитиме у рамках програми Президента України «Зелена країна».

Під час засідання обговорили основні заходи, які відбуватимуться в рамках Акції на Полтавщині, яка триватиме з 1 жовтня і до 30 листопада. Зокрема, проводитиметься активне садіння дерев по всій області із залученням громадськості, громад, молоді, учнівських лісництв, місцевої влади, а також озеленення території, конкурс дитячого малюнку «Зелена країна», фотоконкурс «Посади дерево - озелени країну» тощо.

Начальник управління Іван Гришко наголосив присутнім на важливості уже зараз збільшити кількість заготівлі лісового насіння, щоб наступного року збільшити площі під вирощування садивного матеріалу. Зазначив, що під осінню акцію «Створюємо ліси разом» уже підготовлено ділянки та достатню кількість садивного матеріалу, тож лісівники запрошують жителів Полтавщини активно долучитися до садіння лісу.

Зазначимо, на сайті https://zelenakraina.gov.ua кожна людина зможе прослідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної екоініціативи та висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і покажуть, як садити ліс.

Лілія Гнатенко, прессекретар Полтавського ОУЛМГ;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 701
Відвідувачів сьогодні: 412
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262755