Дистанційний захист курсових проєктів з дисципліни «Проєктування об’єктів зеленого будівництва»

В 2020-2021 роках освітньому процесу заважала пандемія, а зараз ми стали свідками надзвичайно важкого періоду в історії нашої країни – війни. Але продовжувати навчання у цей непростий час потрібно, адже освічена молодь – майбутнє країни!

Звичайно, у такий непростий для усіх нас час важко зібратись з думками і повноцінно розпочати навчання. Проте, дистанційне навчання допомагає трішки відволіктись думками від страшних реалій, підтримувати одне одного під час занять.

Зокрема захист курсових проєктів з дисципліни проєктування об’єктів зеленого будівництва відбувся повністю в дистанційному форматі з використанням відео-конференції. Проєктні рішення, розрахунки, креслення, схеми демонструвались на екрани пристроїв у вигляді презентацій, а студенти супроводжували показ своїми доповідями.  

Це навіть простіше для тих студентів, кому психологічно важко виступати перед аудиторією. Але все ж таки, при звичайному захисті, коли одногрупники знаходяться поруч, спілкуються, обговорюють, в аудиторії панує спільна енергетика та відчуття підтримки, емоції зовсім інші.

Дистанційний захист – це вихід з ситуації, що склалась. Захист в режимі відео-конференції дозволяє передавати інформацію, проте позбавляє спілкування між людьми. Спілкування наживо багатше, цікавіше та несе більше інформації. Тому намагаючись зараз адаптуватись до складних умов воєнного часу не втрачаємо надії, що після завершення воєнного стану ми надолужимо офлайн спілкування у звичних, спокійних та безпечних умовах. Розуміємо, що саме активна та творча молодь допоможе відбудувати нашу країну після воєнних дій, застосовуючи отримані в коледжі знання.

Єлізавета Грибович, викладач фахових дисциплін,

 голова циклової комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото (фотоскрін) - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 5205
Відвідувачів сьогодні: 525
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309276