Викладачі і студенти коледжу долучилися до створення нових лісів

Не зважаючи на бойові дії в країні, Лубенський лісотехнічний фаховий коледж у День довкілля долучився до реалізації програми Президента України «Зелена країна». В садінні лісу взяли участь викладачі нашого коледжу: Ангеліна Чичул, Олександр Литвиненко, Ігор Кублінський, Микола Якименко, Олександр Карпенко разом із заступником директора з адміністративно-господарської частини Олександром Заканичем та студенти групи ЛГ-32: Богдан Бурба, Владислав Сметанко, Владислав Макаренко та Віталій Клименко.

Механізоване та ручне садіння лісових культур проводили на території ДП «Миргородське ЛГ» на неугіддях Калайдинцівського старостату. На площі 30 га було висаджено сіянці дуба звичайного, дуба червоного, горіха чорного та берези повислої.

Також участь взяли депутатка Верховної Ради України Анастасія Ляшенко, працівники Лубенської районної військової адміністрації під головуванням Сергія Сіряченка, та першого заступника Євгенія Сірченка, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та працівники ДП «Миргородське ЛГ» на чолі із заступником директора Володимиром Тиховичем.

На завершення всі учасники посмакували фірмовим лісовим чаєм та смачними пиріжками, які приготували працівники їдальні коледжу.

Ангеліна Чичул, Олександр Литвиненко, викладачі фахових дисциплін;

фото - Ангеліни Чичул, Ірини Барило, Олександра Заканича та Олександра Міщенка;

відео – Олександра Назарця (телестудія «Лубни»)

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 5192
Відвідувачів сьогодні: 519
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309270