Чергова сумна звістка. Десятий за ліком наш випускник загинув на війні з рашистами...

Ще один наш випускник, воїн-захисник повертається додому на щиті. Нові сумні звістки пригинають плечі…

14 березня у н.п. Тоненьке на Донеччині отримав численні мінно-вибухові поранення і 15 березня у обласній лікарні м. Дніпра помер старший бойовий медик І стрілецької роти, молодший сержант Гулак Олексій Іванович.

Олексій народився 25 січня 1978 у Лубнах. Закінчив Лубенську школу №3. У 2000 році з відзнакою закінчив Лубенський лісовий технікум (зараз лісотехнічний фаховий коледж) та Кременчуцький політехнічний інститут. Здобув професії техніка лісового господарства та землевпорядника. Працював у ДП «Лубенський міськрайонний державний кадастр».

Проте, мав неспокійну вдачу, бачив сенс життя у тому, щоб допомагати людям. Тому у м. Києві служив у підрозділі ДСНС, рятував життя людей на пожежах.

Олексій Іванович був людиною творчою, мав хист художника, вмів працювати з деревом і мав невеликий приватний бізнес у Лубнах. Мав хист художника, створював ікони, які і зараз чекають свого автора у майстерні. Олексій був безвідмовною, дуже працьовитою й відповідальною людиною.

Але, головне – він надзвичайно любив Україну, був справжнім патріотом. Олексій Іванович учасник АТО/ООС з самого початку війни. Нагороджений пам’ятною медаллю «За оборону рідної держави». Не міг він стояти осторонь біди і сам пішов до військкомату вже в перші дні повномасштабної російської агресії. Його побратими вдячні йому за не одне врятоване життя. І сам він, отримавши поранення, відмовився від госпіталізації і вже через кілька днів знову був у строю. Надзвичайно хоробрий і відчайдушний рятував життя своїх бойових друзів.

Себе, на жаль, не вберіг.

Слова нашого глибокого співчуття й доземний уклін  мамі Героя, його брату, рідним та друзям.

Висловлюємо щирі співчуття рідним Воїна. Вічна пам’ять та доземний уклін нашому захиснику.

Нехай спочиває з миром Герой-захисник! Вічна пам’ять і Царство Небесне!

Прощання з ГУЛАКОМ Олексієм Івановичем відбудеться 25 березня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим відбудеться 25 березня об 11 годині у Церкві Всіх Святих (Дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3).

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 666
Відвідувачів сьогодні: 401
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262744