ПРОФСПІЛКА ЗВІТУЄ

17 лютого у коледжі відбулися профспілкові звітно-виборні збори.

На збори запрошено голову обласної організації профспілки працівників лісового господарства – Анатолія  Даниленка. Головував на зборах – викладач коледжу Сергій Омельченко. Члени президії зборів: Анатолій Даниленко та Андрій Павлюченко – голова діючого профкому. Секретар зборів: Катерина Фурса – лаборант коледжу.

Зборами обрано лічильну та редакційну комісію у складі по три особи.

На порядок денний були винесені наступні питання:

  • звіт профспілкового комітету за звітний період;
  • звіт ревізійної комісії;
  • вибори голови профспілки, членів профспілкового комітету, ревізійної комісії та обрання делегатів до складу ради обласної профспілки, та на обласну звітно-виборну конференцію.

Присутні заслухали звіт голови профспілки – Андрія Павлюченка та голови ревізійної комісії – Тамари Кушніренко, про роботу за період з лютого 2016 по лютий 2021 р. Звіти супроводжувались мультимедійною презентацією.

Під час виступів та обговорень збори оцінили роботу профспілкового комітету, як задовільну. Зокрема, члени профспілкової організації зазначили, що завдяки роботі профспілки у колективі створений сприятливий морально-психологічний мікроклімат та позитивний імідж навчального закладу.

Основною метою в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці.

Також збори відмітили, що тільки завдяки тісній співпраці профспілки та адміністрації, управління навчальним закладом стає оптимальним, об’єднуючим.

Адміністрація закладу у свою чергу підтримує добрі починання та задуми профспілкового комітету.

Одностайним рішенням звітно-виборних зборів первинної профспілкової організації Лубенського лісотехнічного коледжу головою профспілкового комітету на наступні п’ять років було вирішено залишити викладача фізичного виховання Андрія Павлюченка.

В склад активу профспілкового комітету було обрано Ігора Кублінського, Олену Кушніренко, Миколу Якименка та Надію Панченко.

В склад ревізійної комісії обрано Оксану Космину, Лідію Самійлик, Тетяну Турченко.

Делегатами до складу ради обласної профспілки обрано голову профспілки  Андрія Павлюченка та директора коледжу Романа Сендзюка.

Делегатами на обласну профспілкову конференцію обрано голову первинної профспілкової організації працівників Лубенського лісотехнічного коледжу Андрія Павлюченка, директора коледжу Романа Сендзюка, працівників коледжу Галину Гузь, Дмитра Ступку, Олександра Шестопала, студентів коледжу Антона Озірського та Дениса Трофімова.

Отже, сучасна профспілка – це мобільний, консолідуючий орган. Суть якого – допомагати людям.

Кожному члену профспілкової організації надається можливість творити, виразити свою індивідуальність, висловити свою думку, проявити принциповість та ініціативу.

У співпраці з адміністрацією, обласною Профспілкою робимо одну велику спільну справу і досягнемо успіху. Профспілка свої завдання виконує!

За профспілками – майбутнє! В єдності наша сила!

Єлізавета Грибович, викладач фахових дисциплін,

 голова циклової комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото – Олександра Литвиненка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4187
Відвідувачів сьогодні: 372
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309123