«ГОДИНА ЗЕМЛІ», ЯКА ЗМІНЮЄ МАЙБУТНЄ!

Вже цієї суботи 27 березня о 20:30 кожен зможе взяти участь у «ГОДИНІ ЗЕМЛІ» — найбільшій світовій ініціативі на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів!

Збереження старовікових лісів (пралісів) України - майже недоторканих територій переважно в Карпатах і на Поліссі, які є головними прихистками для червонокнижних видів тварин і рослин – основна тема «Години Землі – 2021». Це співзвучно із Міжнародним днем лісів, який відзначався 21 березня

{videobox}

|Primeval Forests — the oldest forests in Ukraine| {/videobox}

ВІДДАТИ СВІЙ ГОЛОС НА ПІДТРИМКУ СТАРОВІКОВИХ ЛІСІВ

Кожного року останньої суботи березня о 20:30 за місцевим часом мільйони людей по всьому світу присвячують годину своєї уваги планеті Земля.

Символічно вимикають зайве освітлення, читають або дивляться фільми про Землю і стиль життя, дружній до планети, беруть участь у дискусіях і онлайн-концертах, доєднуються до звернень на захист природи.

Це більше, ніж просто одна година, присвячена Землі. Це — рух за наше майбутнє. І навіть більше, ніж символ підтримки, ця подія — імпульс для негайних змін.

Година Землі завжди відбувалася завдяки енергії від людей. І навіть за умов глобального локдауну, кожен з нас може мати вплив – зі своєї домівки та онлайн. Де б ми не були, ми можемо присвятити цю годину планеті та нашому майбутньому.

Вимкни зайве освітлення на годину у суботу 27  березня з 20:30 за Київським часом.

СТОРІНКА ГОДИНИ ЗЕМЛІ

ХОЧЕШ ВІДЗНАЧИТИ ГОДИНУ ЗЕМЛІ 2021, ДОЛУЧИТИ СВОЮ РОДИНУ, ДРУЗІВ ТА ОДНОДУМЦІВ?

Година Землі завжди відбувалася завдяки енергії від людей. І навіть за умов глобального локдауну, кожен з нас може мати вплив – зі своєї домівки та онлайн. Де б ми не були, ми можемо присвятити цю годину планеті та нашому майбутньому. Дізнайтеся про ідеї, як цікаво та з користю провести свій вечір суботи 27 березня!

ПОРАДИ ДО ГОДИНИ ЗЕМЛІ 2021

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту; 

Використано матеріали Товариства лісівників України та WWF

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2361
Відвідувачів сьогодні: 638
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 274895