ВСЕУКРАЇНСЬКЕ СВЯТО ФУТБОЛУ У КОЛЕДЖІ

19 вересня на стадіоні Лубенського лісотехнічного коледжу відбулися традиційний V турнір з міні-футболу Кубок Андрія Біби та XVI за ліком «Кубок «Юність Посулля»», присвячений пам’яті головного редактора газети «Сільські вісті», Героя України Івана Сподаренка. У шкільному турнірі приймало участь 6 команд з міста та району. Місто було представлено колективами ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №4, ЗОШ №6 та ЗОШ №8, а також Засульською гімназією. Серед студентських колективів змагались господарі – Лубенський лісотехнічний коледж, ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, «Явір» ДП «Смілянське ЛГ», Малинський лісотехнічний коледж, Черкаський політехнічний технікум та Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАА.

На старті футбольних турнірів команди змагалися у двох групах. У Кубку Андрія Біби серед школярів у своїх групах відзначились команди Засульської гімназії та Лубенської ЗОШ №4. саме вони й розіграли чемпіонський титул. З рахунком 2:0 перемогли школярі Засулля. У матчі за третє місце грали команди Лубенської ЗОШ №8 та Лубенської ЗОШ №2. Третіми стали представники ЗОШ №8, вони виграли з рахунком 1:0.

У «Кубку «Юність Посулля»» переможцями групового етапу стали смілянський «Явір», де грають студенти Шевченкового краю, та Малинський лісотехнічний коледж. Смілянські студенти виграли 2:0  і головний трофей вирушив на Черкащину – до Сміли. У матчі за третє місце відзначились студенти Лубенського лісотехнічного коледжу, які перемогли команду Черкаського політехнічного технікуму з рахунком 2:1.

Кращими гравцями у турнірі на Кубок Андрія Біби стали юнаки відповідно школи №1 – Мисник Данііл, школи №2 – Коляда Максим, школи №4 – Антоненко Данило, школи №6 – Угляниця Руслан, школи № 8 – Остапчук Ярослав та засульчанин – Голуб Ростислав. У турнірі на «Кубок «Юність Посулля»» кращими були серед господарів – Єресько Євген, у киян – Кравченко Іоан, у смілян – Балазян Олександр, у черкащан – Черняк Богдан, у малинців – Романенко Назар, а також студент Лубенського фінансово-економічного коледжу Комар Владислав.

Завдяки підтримці Національного Олімпійського комітету України, Федерації футболу України, Асоціації аматорського футболу України, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України всі учасники отримали різноманітні нагороди і подарунки.

Усім дякуємо за підтримку!

 

 

Олександр Карпенко, керівник фізичного виховання;

фото – Миколи Моторного та Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 754
Відвідувачів сьогодні: 304
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 261370