ФІНІШУВАЛА ПЕРШІСТЬ КОЛЕДЖУ З МІНІ-ФУТБОЛУ

З 24 вересня на стадіоні Лубенського лісотехнічного коледжу відбувалися змагання першості навчального закладу з міні-футболу серед навчальних груп в рамах Спартакіади, яка саме і стартувала з цього виду спорту.

У змаганнях взяли участь більш ніж 80 студентів. 10 футбольних команд з академічних груп коледжу розігрували головний приз. Турнір проходив за коловою системою, змагання відбувались в позаурочний час при палкій підтримці вболівальників.

В останньому турнірі зійшлись дві найсильніші команди, які впродовж ігор не мали поразок, проте ЛГ-23 у своєму активі мала одну нічию. Друга команда ОД-21 «примудрились» пропустити за всі попередні матчі аж 1 м’яч у свої ворота, її влаштувала би і нічия.

Вирішальна гра відбулась 7 жовтня і пройшла видовищно при активній підтримці  вболівальників. Упродовж поєдинку були чудові комбінації, удари по воротах, надійна гра голкіперів і, звичайно, забиті м’ячі. Після першого тайму, який закінчився з рахунком 1:1, група лісівників під керівництвом класного керівника Олександра Миколайовича Литвиненка мобілізувались і, вибравши оптимальний склад, зуміли загострити гру біля воріт майбутніх «обробників». У середині тайму забили вирішальний гол, 2:1 - такий остаточний рахунок цього протистояння. Студенти-лісівники першого року навчання, а саме Віктор Дерев’янко, Євген Єресько, Денис Йорган, Станіслав Махно, Олексій Обревко, Максим Сенчук, Владислав Третяк - заслужено отримали звання чемпіонів Лубенського лісотехнічного коледжу з міні-футболу.

Кращим гравцем першості став переможець Євген Єресько, а найнадійнішим воротарем визнано студента групи ОД-21 Андрія Михайленка.

З надією дивимося у недалеке майбутнє – спортивні ігри Полтавщини серед студентів коледжів 2019-2020 навчального року, які відбудуться у листопаді у Миргороді, і бажаємо успішного виступу нашій збірній.

Підсумкова таблиця першості має такий вигляд.

 

 

Олександр Карпенко, керівник фізичного виховання;

фото – Романа Сендзюка та Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4868
Відвідувачів сьогодні: 435
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309186