ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВІДТВОРИМО ЛІСИ РАЗОМ»

14 та 15 березня 2019 року на території Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Національного університету біоресурсів та природокористування України в м. Києві до Міжнародного дня лісів було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Відтворимо ліси разом».

Тема конференції: «Науковий пошук молоді у лісовідтворенні та лісозбереженні». Мета заходу - привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових систем, сприяння співпраці закладів освіти, органів державної влади у поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

Наш коледж також долучився до обговорення питань з відтворення та розширення площ високопродуктивних стійких лісових насаджень та сталого ведення лісового господарства.

Конференція розпочалася виступом учнів шкільного лісництва ДП «Клавдієвське ЛГ» Київської області, далі вітальне слово було від директора Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Вербицького Володимира Валентиновича та заступника директора з навчально–виховної роботи ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України Свинчука Віктора Адамовича.

Програма конференції включала:

  • пленарні засідання, де виступаючі розповіли про основні тенденції розвитку лісового господарства та лісової освіти;
  • роботу дискусійних майданчиків, де обговорювали дендропарки як наукові біолабораторії та участь учнівських лісництв у формуванні професійних інтересів;
  • майстер-класи з визначення посівних якостей насіння та використання сучасних інструментів і обладнання для обліку лісових ресурсів.

На конференції були присутні представники шкільних лісництв з 12 областей України. Полтавщину представляв спеціаліст з обслуговування туризму Національного природничого парку «Нижньоворсклянський», керівник Худоліївського шкільного лісництва ДП «Лубенське ЛГ» Козлов Микола Іванович.

Всі учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом» отримали відповідні сертифікати.

 

Ангеліна Чичул, викладач фахових дисциплін, учасник конференції;

фото – автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 660
Відвідувачів сьогодні: 612
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 276734