СПОЧАТКУ ПІДКРІПИМОСЬ, А ПОТІМ – ФУТБОЛ…

13 вересня життя студентів було сповнене приємних несподіванок, спортивних змагань, зустрічей та позитивних емоцій.

Адже цього дня в нашому навчальному закладі відбулися Всеукраїнські турніри з міні-футболу на «Кубок Юність Посулля» та «Кубок Андрія Біби», Олімпійський урок від знаменитого Андрія Біби та шаховий турнір серед учнівських та студентських команд.

Ось так сьогодні зранку зустрічали столичну спортивно-журналістську делегацію (Микола Моторний, керівник прес-служби Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Заслужений журналіст України; Олександр Каденко, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України, Андрій Біба, заслужений майстер спорту та Вадим Корженко, спецкор Українського радіо) в Лубенському лісотехнічному коледжу за кілька хвилин до старту Олімпійського уроку та двох футбольних турнірів.

Всі академічні групи взяли участь у ярмарку кулінарних шедеврів. Різноманітні вироби були на будь-який вибагливий смак. Національний одяг студентів та колоритний дизайн страв стали родзинкою ранкових заходів. Із превеликим задоволенням всі смакували варениками з картоплею та капустою, пирогами та пиріжками, гарбузовою кашею, тортами, піцою, вергунами, солоними огірками з салом…

Паралельно відбулося відкриття турніру з шахів серед учнівських та студентських команд, присвяченого Дню міста та Дню працівника лісу. Турнір проводив Щербов Григорій Анатолійович – президент Полтавської федерації шахів.

 

 

 

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи,

Олександр Литвиненко, викладач коледжу, редактор сайту;

фото – Олександра Заканича, Миколи Моторного та Віктора Семенця

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 922
Відвідувачів сьогодні: 267
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 274524