ОЛІМПІАДА З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Організація та проведення роботи з обдарованими студентами-один із стратегічних напрямків діяльності педагогічного колективу нашого навчального закладу.

Чільне місце в освітньому процесі з англійської мови займає пошук нових форм, методів організації навчальної діяльності та інноваційних технологій, які б сприяли виявленню талановитих студентів, формуванню їх пізнавального інтересу та стійкої мотивації до вивчення предмету. Пріоритетним завданням педагога в цьому контексті є створення належного освітнього середовища, яке відповідатиме запитам та потребам суспільства в здобутті якісної освіти в цілому та оволодінні окремою навчальною дисципліною зокрема.

Необхідність поглибленого вивчення англійської мови продиктована вимогами часу, тому її усвідомлення допоможе скласти алгоритм організації самостійної діяльності студентів у позанавчальний час.

31 січня відбулася олімпіада з англійської мови, участь в якій узяли всі охочі студенти 2 курсу, котрі нещодавно пережили своє перше серйозне випробування у вигляді ДПА. Під час мовного конкурсу здобувачі вищої освіти виконували тестові завдання різного ступеня складності, які передбачали перевірку сформованості компетентностей у читанні та письмі, країнознавстві, лексичних та граматичних умінь.

Студенти виявили обізнаність з граматики, володіння лексичним фондом, компетентність з історії англомовних країн.

За підсумками  олімпіади перемогу здобула представниця групи ЛГ-23 Юлія Крупка, друге місце посіла студентка групи СПГ-21 Тетяна Тюріна, а третє місце розділили між собою студенти груп ЛГ-21 та ЛГ-22 Віталій Галян та Руслан Гриценко. Юлія Крупка виборола право представляти наш коледж на обласній олімпіаді, яка відбудеться вже навесні.

Циклова комісія загальноосвітніх дисциплін вітає студентів з успішним виступом на мовному конкурсі та бажає їм нових перемог у майбутньому.

 

Вадим Кривець, викладач англійської мови;

фото – Аліни Козачкової

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3914
Відвідувачів сьогодні: 350
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309101