30 БЕРЕЗНЯ - ГОДИНА ЗЕМЛІ

Година Землі (англ. Earth Hour) - щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Година Землі (англ. Earth Hour) - щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008.

Протягом 10 років ми гуртом вимикаємо світло на Годину Землі… і продовжуємо вимикати його щоразу, коли виходимо з кімнати. Натхнення однієї години, що є символом природоохоронного руху по всьому світу, дає нам сили діяти протягом року.

Разом ми змінюємо світ! Ти з нами?

Цього року хвиля Години Землі прокотиться світом 30 березня. Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити власний #Connect2Earth («Злови зв'язок з Землею») та підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя - чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.

{videobox}

ZZ7Wgjt25O0|

Година Землі 2019 (офіційне відео)|

{/videobox}

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото - із сайту WWF 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 779
Відвідувачів сьогодні: 207
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271588