ВДРУГЕ НАШІ СТУДЕНТИ ЗАЙНЯЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ НА ОЛІМПІАДІ В ЛІСОТЕХНІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

22 березня в Національному лісотехнічному університеті України (НЛТУ України), що у місті Львові, адміністрацією Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства було вдруге організовано і проведено Всеукраїнську олімпіаду студентів випускних курсів лісових та лісотехнічних коледжів за спеціальністю «Лісове господарство».

Наш коледж представляли студенти: Анна Здоровик (група ЛГ-42), Валентин Черня та Гліб Коченков (ЛГ-41).

Згідно з положенням олімпіади кожен учасник олімпіади отримав окреме завдання, яке складалося з теоретичної і практичної частин на основі таких фахових дисциплін: дендрологія, лісознавство, лісівництво, лісозахист, лісові культури, лісова таксація та деревинознавство.

Теоретична частина була побудована у вигляді тестів, а практична ‒ у формі індивідуального завдання, яке включало визначення видів дерев і рослин-індикаторів за гербарієм, встановлення виду та методу рубки догляду за лісом, призначення рубки головного користування, визначення стовбурових шкідників за пошкодженнями і збудників хвороб за плодовими тілами, визначення насіння лісових порід за зразками, обчислення таксаційних ознак стовбура зрубаного дерева і деревостану, визначення деревної породи за зразками деревини.

Вітаємо наших студентів Анну Здоровик та Валентина Черню, які зайняли призове ІІ місце серед 32 учасників з 11 коледжів. До речі, нагадаємо, що Анна Здоровик та Валентин Черня були переможцями перших Всеукраїнських інтелектуально-спортивних змагань професійного спрямування «FORESTRY QUEST».

 

Більше про олімпіаду читайте на сайті Національного лісотехнічного університету України

 Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото – Анни Здоровик

та з сайту НЛТУ України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1258
Відвідувачів сьогодні: 308
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271689