ЗАВЕРШИЛАСЯ НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ДИСЦИПЛІНИ «ДЕНДРОЛОГІЯ» У ГРУПІ ЛГ-23

Наприкінці червня добігла до свого кінця навчальна практика у групі ЛГ–23 (спеціальність «Лісове господарство») з дисципліни «Дендрологія».

Протягом п’яти днів студенти збирали та гербаризували деревні рослині, створювали колекції суцвіть та виконували фенологічні спостереження за деревними рослинами.

В перші дні практики студенти під керівництвом викладача пройшли екскурсійними маршрутами територією навчального закладу, лісовими масивами та захисними насадженнями села Терни, дендропарком коледжу, зібравши пагони з листям більше 100 видів деревних рослин. Робота кипіла, бо кожен студент мав своє завдання, у сформованих бригадах, під керівництвом відповідальних та наполегливих бригадирів.

Адже теоретичні знання, набуті протягом року, можна закріпити і покращити  практичними навиками, бо, як кажуть – краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Студентів не розчарували сподівання – разом з керівником практики Тимошенко Тамарою Іванівною вони побачили чудові пейзажі околиць міста, познайомились з екзотичними рослинами дендропарку коледжу, а прекрасний настрій, молодеча енергія і отримані знання - запорука успішної здачі практики. Далі за допомогою викладача, гербарних зразків, списку латинських назв, старанності та наполегливості було складено залік по зібраному матеріалу.

Ну а куди ж без фото?! Знайшовся час і для цього…

 

 

Тамара Тимошенко, викладач фахових дисциплін, керівник практики;

Олександр Литвиненковикладач фахових дисциплін,

класний керівник групи ЛГ-23, редактор сайту;

фото - Тамари Тимошенко

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2050
Відвідувачів сьогодні: 202
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273007