ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ - 5 РОКІВ ПРОМАЙНУЛО!

Четвер, 28 червня, у коледжі видався насиченим днем.

Одночасно із відзначенням дня Конституції України, ми готувалися до урочистого вручення дипломів молодшого спеціаліста цьогорічним випускникам. Одночасно відбулося декілька зустрічей випускників минулих років. На одну з них завітали і випускники 2013 року (група ЛГ-43, класний керівник Олександр Литвиненко).

Вони мов пташенята до рідного гнізда, з’їхалися до рідної Alma mater, яка поділилася з ними скарбами знань, дала їм крила, навчила професіоналізму, стала путівкою у життя. І нехай їх було небагато (будемо вважати це першою пробною зустріччю, тільки 5 років промайнуло...) та все ж теплі, щирі обійми старих друзів, посмішки – все свідчило про те, що зустрічі бажані та необхідні людям, які пов’язали свої долі з благословенною професією лісівника.

Приємно відзначити, що переважна більшість працює за обраним фахом. Так Євгенія Притула працює на посаді інженера лісового господарства у ДП «Золотоніське ЛГ», Роман Швед – старший майстер Дахнівського лісництва ДП «Черкаське лісове господарство» на Черкащині. Олег Бовкун завітав до нас із Київщини, де він працює помічником лісничого у ДП «Вищедубечанський лісгосп», староста групи - на аналогічній посаді у ДП «Добрянське ЛГ» Чернігівської області. А із Лохвиччини завітав Тарас Шабаль, який працює старшим майстром лісу у ДП «Пирятинське ЛГ»…

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін,

редактор сайту, класний керівник випускників;

фото – автора, Євгенії Притули та Олега Бовкуна

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2448
Відвідувачів сьогодні: 247
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273052