ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

20 червня в групі ЛГ-12 відбулося відкрите заняття з історії України, яке провів завідувач денного відділення, викладач вищої категорії Сергій Якович Омельченко.

Перша половина заняття була присвячена контролю домашнього завдання. Студенти отримали індивідуальні завдання, які вони виконували на робочих місцях або біля дошки. Потім здобувачі вищої освіти познайомили присутніх з історією своїх рідних міст та селищ. Незабутнє враження на студентів та викладачів справили змістовні та розлогі презентації, які підготували доповідачі. Наступний етап мав на меті актуалізацію опорних знань з теми, яка розглядатиметься в другій половині заняття. Студенти повинні були назвати політичних діячів, які зробили свій внесок у розвиток державотворення України, та політичні посади, які вони обіймали.

Друга половина заняття розпочалася з висвітлення нового навчального матеріалу. Студенти та викладачі розширили свій кругозір про політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні на початку XXI століття.

Лекція супроводжувалася демонстрацією слайдів, під час перегляду яких присутні отримали краще уявлення про стан справ в економічній сфері та політичній царині в нашій країні на рубежі століть.

Викладач застосовував активні методи навчання, враховував дидактичні фактори й принципи та дбав про реалізацію засад особистісно-орієнтованої освіти.

Присутні колеги високо оцінили професійний рівень викладача, використання сучасних освітніх технологій та стратегій, індивідуаліалізацію навчання історії.

Студенти навчилися  аналізувати події та явища, мізкувати над проблемами та висловлювати власні судження, а педагог зміг сформувати мотивацію до вивчення свого предмету.

Вадим Кривець, голова циклової комісії загальноосвітніх

та соціально-гуманітарних дисциплін;

фото - Аліни Козачкової

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1428
Відвідувачів сьогодні: 157
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272962