ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК ВІД ЗНАМЕНИТОГО АНДРІЯ БІБИ

25 травня у столиці Посульського краю - славному козацькому місті Лубни, відбувся традиційний Олімпійський день, в рамках якого на Олімпійський урок в актовому залі Лубенського лісотехнічного коледжу зібралося майже 500 школярів Лубенщини, а на стадіоні відбувся тепер вже традиційний "Кубок Андрія Біби".

Організатори Олімпійського дня побудували так програму, щоб усі учасники цього дійства могли побувати не тільки на футбольних баталіях Кубка Андрія Біби, а й змогли взяти участь в Олімпійському уроці, який провели легенда українського футболу - заслужений майстер спорту, найкращий футболіст СРСР-1966, колишній капітан київського «Динамо», президент Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч» Андрій Біба, віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко і заслужений журналіст України Микола Моторний.

Студенти коледжу підготували відео-фоторозповідь про славну історію київського «Динамо», якому виповнилося 90 років, та про шлях Андрія Біби до футбольного Олімпу.

А потім був незвичайний Олімпійський урок - пресова конференція. Діти готувалися до цієї події. За півтори години пролунало кілька десятків найрізноманітніших запитань. Відповідали гуртом - Біба, Каденко і Моторний. Та цим не обмежилися. Ще й співали. І не тільки хлопці і дівчата, а й викладачі місцевого коледжу. А віншувало Олімпійський урок виконання Гімну України. Увесь зал в єдиному пориві заспівав (саме заспівав!!!) «Ще не вмерли України ні слава, ні воля ...» Це була подяка і шана нашим воїнам-захисникам української землі від путінсько-фашистської Росії та лугандонських перевертнів.

Було багато різноманітних сувенірів від Федерації футболу, Національного олімпійського комітету України, Асоціації аматорського футболу, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Микола Моторний, спеціально для сайту ЛЛТК

фото -  Олександр Заканич та Микола Моторний

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1980
Відвідувачів сьогодні: 1186
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252877