2017-05-29

ПОЇЗДКА В ПОЛЬЩУ НА ЗАВОД WOOD-MIZER INDUSTRIES ТА В НІМЕЧЧИНУ НА ВИСТАВКУ LIGNA-2017

З 22 по 25 травня 2017 року понад 50 студентів та викладачів вищих навчальних закладів лісотехнічного профілю України усіх рівнів акредитації здійснили поїздку на завод Wood-Mizer Industries (м. Коло, Польща).

Даний завод займається виготовленням деревообробного устаткування та на виставку «LIGNA-2017» (м. Ганновер, Німеччина), де було представлено обладнання і технології для лісової і деревообробної промисловості. 

В числі делегації від нашого коледжу були викладач дисциплін спеціальності «Обробка деревини» Якименко Микола Миколайович та студент ІV курсу даної спеціальності Щербановський Костянтин (група ОД-41). Під час перебування на заводі вони детально ознайомилися з історією створення заводу, особливостями технології виробництва, виробничими потужностями та готовою продукцією Wood-Mizer, яка налічує досить широку номенклатуру.

Після екскурсії на заводі, учасники поїздки переїхали до німецького міста Ганновер на виставку «LIGNA-2017». Це найбі-льша в світі спеціалізована виставка обладнання і технологій для лісової і деревообробної галузі, яка дає додатковий імпульс для піднесення промисловості з переробки деревини. На виставці було представлено біля 1500 експонатів із 49 країн світу, які продемонстрували свою продукцію та різні інноваційні рішення. За приблизними підрахунками виставку відвідали близько 93000 відвідувачів, у тому числі - 42000 осіб з понад 100 країн. У першу десятку країн-відвідувачів після Німеччини увійшли Франція, Австрія, США, Швеція, Бельгія, Іспанія, Китай, Польща, Італія і Росія.

На виставці LIGNA були представлені наступні розділи: лісогосподарські технології, лісопильне виробництво, виробництво виробів з масиву деревини, меблеве виробництво, виробництво дерев'яних панелей, кваліфіковані ремесла, біоенергія деревини.

Організатором та спонсором поїздки був офіційний представник Wood-Mizer в Україні - підприємство МОSТ-Україна, яке знаходиться у місті Тернопіль.

Метою заходу було підвищення мотивації навчання та фахової підготовки студентів.

Учасники поїздки висловлюють щиру подяку організатору поїздки компанії «МОSТ-Україна» та безпосередньому керівнику, що супроводжував нас у поїздці Людмилі Мельник за одержану можливість розширити свій світогляд у галузі деревообробного виробництва. Отримана інформація буде використовуватися у навчальному процесі коледжу.

 

 

Микола Якименко, викладач спецдисциплін;

фото – Микола Якименко, Костянтин Щербановський

 та прес-служби Wood-Mizer

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 144
Відвідувачів сьогодні: 58
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265474