ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ У КОЛЕДЖІ З ЧЕРГОВИМ ФУТБОЛЬНИМ ТУРНІРОМ «КУБОК АНДРІЯ БІБИ»

25 травня на стадіоні коледжу відбувся тепер вже традиційний, ІІІ за ліком, Всеукраїнський турнір з міні–футболу «Кубок Андрія Біби».

Юних спортсменів Посульщини щиросердно привітав заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, який побажав учасникам олімпійського заходу не тільки спортивних, а й життєвих перемог, успіхів у навчанні, плідної праці і досягнень на благо незалежної України. За головний приз змагалося вісім юнацьких команд – Лубенські школи № 1, 3, 4, 6, 8, Засульська гімназія (минуло-річний переможець), Ісківська школа та студенти І–ІІ курсу Лубенського лісотехнічного коледжу. 

Команди були розподілені на 2 групи по 4 команди в кожній. В групі «А» - команда нашого коледжу почергово перемогла школу №3 – 2:0, школу – ліцей №6 - 1:0 , Засульську гімназію – 3:0 та посіла І місце.

В групі «Б» - переможцем стала команда Лубенської школи №4. У фінальній зустрічі команда Лубенського лісотехнічного коледжу у напруженій боротьбі в серії шестиметрових ударів перемогла команду школи №4, рахунок 0:0, по пенальті 2:0. У грі за третє місце команда школи №8 перемогла школу – ліцей №6 – 3:0. 

Далі місця розподілилися таким чином: 5 місце – Засульська гімназія, 6 місце – Ісківська школа, 7 місце – школа № 1, 8 місце – школа № 3.

Напруженим виявився фінальний поєдинок, в якому зустрілися першокурсники коледжу (а це учні – дев’ятого класу) та команда ЗОШ №4. Два тайми з півтора десятками небезпечних моментів біля обох воріт так і не виявили володаря головного призу. Згідно з регламентом змагань командам довелося виконувати пенальті. Майбутні працівники лісової галузі виявилися влучними пенальтистами, змусивши тричі поспіль капітулювати голкіпера суперника. Натомість футболістам ЗОШ-4 так і не вдалося жодного разу бодай «розмочити» рахунок. 3:0 - на користь господарів турніру. Тож принаймні до наступного травня Кубок Андрія Біби займе достойне місце в спортивному музеї лісотехнічного коледжу, який очолює Роман Сендзюк.

Склад чемпіонів: воротарі - Подфедько Артур (кращий воротар турніру), Петренко Віталій, польові гравці – Ситник Ілля (капітан команди), Мисник Владислав (кращий гравець турніру), Шостаков Артем, Олішевець Станіслав, Місюра Антон, Придолюк Максим, Моришка Андрій, Перепелиця Ростислав.

Тренер команди – Павлюченко Андрій Миколайович.

Вітаємо переможців! В наших чемпіонів області серед ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації росте достойна зміна!!!               

Чемпіон і призери отримали кубки, а гравці - медалі різного ґатунку. До цих нагород доречні були й дипломи Комітету з фізичного виховання та спорту. У кожній команді визначили найкращого гравця. Вони отримали спеціальні подарунки від Національного олімпійського комітету України. Щедро були презентовані сувеніри Федерації футболу України, які дісталися найкращим гравцям та тренерам усіх команд.

Звичайно, нагороджувальна атрибутика з’явилася за конкретної допомоги конкретних людей. Оргкомітет футбольного турніру та Олімпійського дня в Лубнах висловлює щиросердну подяку за всебічну підтримку нашого заходу:

- Вадиму Костюченку (Федерація футболу України);

- Сергію Бубці та Наталії Коваленко (Національний олімпійський комітет України);

- Вадиму Стеценку, Тамілі Дудко, Станіславу Федорову та Віктору Микитенку (Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України);

- Федору Шпигу та Олександру Каденку (Асоціація аматорського футболу України).

До зустрічі в Лубнах 14-15 вересня 2017 року, коли відбудеться Всеукраїнський турнір Кубок «Юність Посулля», в якому візьмуть участь студентські колективи Полтавщини, Черкащини, Чернігівщини та міста Києва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Микола Моторний, спеціально для сайту ЛЛТК,

Андрій Павлюченко, головний суддя турніру;

фото – Микола Моторний та Олександр Заканич

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2366
Відвідувачів сьогодні: 576
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267270