2016-10-19

НЕЗАБУТНІ ВИХІДНІ У ПРЕКРАСНОМУ ЛЬВОВІ

Вихідні та свята – це та нагода здійснити давно омріяну подорож.

Ми не оминули такої можливості і помандрували до Львова, де провели незабутні три дні з 14 по 16 жовтня. Ми, це викладачі Космина Оксана Олександрівна та Чичул Ангеліна Станіславівна разом зі студентами груп ЛГ-21 та ЛГ-22. Львів привітав нас теплим сонячним днем. Поселились ми в гуртожитку Національного лісотехнічного університету, де мали можливість на декілька днів поринути в атмосферу студентського життя.

Перший день присвятили зустрічі з представниками Національного лісотехнічного університету України, які розповіли нам про перспективи навчання в даному навчальному закладі, а також провели екскурсію по території університету та музею деревини.

Після цього ми попрямували на «Високий замок» - найвищий пагорб у місті, з якого відкривається панорама на весь Львів. Підйом на цю височінь для багатьох видався не легким, однак, краса, яку побачили у підніжжя пагорба вражала.

Другий день нажаль видався дощовим і холодним, але це не завадило нам здійснити заплановану захоплюючу подорож підземним містом: підземелля Домініканського монастиря, підземелля костелу єзуїтів, підземелля найстарішої постійно діючої аптеки України, підземелля Оперного театру, «Копальня кави»... Під час екскурсії ми поринули в атмосферу древнього міста та відчули його неповторний дух.

Після цього студенти мали час самостійно здійснити прогулянку середньовічним містом та оглянути решту видатних історичних споруд, а також навідатися до Львівської майстерні шоколаду, де придбали невеликі солодкі подарунки для рідних та друзів.

 

На третій день перебування у Львові ми піднялися на оглядовий майданчик львівської ратуші, де мали ще одну  можливість оглянути з висоти пташиного польоту стародавнє місто; відвідали музей зброї «Арсенал», а також місцевий «Вернісаж».

Вдосталь відпочивши, зібрали речі та з сумом, що подорож закінчилась, попрямували на вокзал. Але незабутні враження від подорожі до славетного міста-музею Львова, що ми отримали, назавжди залишаться в нашій пам’яті.

Оксана Космина, Ангеліна Чичул

викладачі спецдисциплін

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 740
Відвідувачів сьогодні: 190
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272622