ПОДОРОЖ У СВІТ КВІТІВ

28 квітня 2016 року студенти групи СПГ-31 відвідали Національний ботанічний сад ім. Гришка. Тематикою поїздки був асортимент квітково – декоративних рослин та догляд за ними, що передбачено програмою практики з квітництва.

В першу чергу студенти разом із викладачами відвідали «різні куточки нашої планети» за допомогою відомої на всю Україну оранжереї. Були розглянуті сукуленти (кактуси, агави), тропічні (бананові дерева, фікуси, пальми) та гарноквітуючі квіти та чагарники (рододендрони, фаленопсиси). Зі слів екскурсовода, студенти зрозуміли, що кожна з рослин має свою окрему історію. Зустрічалися навіть рослини, яких всього декілька екземплярів у світі і саме ними  працівники  особливо пишаються.

Найбільше враження справив зал тропіків, адже там представлені неймовірні пальми, які вражають своєю висотою, бананове дерево з надзвичайно великим красивим листям.

Далі група ознайомилась з асортиментом, способами вирощування і догляду за рослинами у відкритому ґрунті ботанічного саду, відвідала чарівну і захопливу виставку фіалок.

Після прогулянки у ботанічному саду знайшовся час щоб погуляти вулицями Києва, помилуватися його величчю, красою і назавжди залишити в своїй пам’яті згадку про цей насичений, незвичайний день.

 

 

 

 

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 826
Відвідувачів сьогодні: 399
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272417