ЗАСЛУЖЕНИЙ ЖУРНАЛІСТ УКРАЇНИ МИКОЛА МОТОРНИЙ ПРО НАШ КОЛЕДЖ

Начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Заслужений журналіст України Микола Моторний про наш коледж:

«… У моєму фотоархіві збереглося ще кілька світлин з відрядження (за гроші з мого пенсійного фонду) до славного Посульського краю.

Сьогодні наша так звана політична еліта прагне якось реанімувати патріотичне та військове виховання серед нашої молоді. Як на мене, то нового «велосипеда» видумувати не треба. Варто завітати до Лубенського лісотехнічного коледжу, який очолює відомий освітянський організатор, Заслужений лісівник України Роман Сендзюк.

У навчальному кабінеті «Захист Вітчизни» у пам'ять про загиблих під час проведення антитерористичної операції захисників Української держави на Сході нашої країни відкрито фотогалерею «Герої України – учасники АТО».

На кожній із світлин подано коротку біографію загиблого Героя України та опис його подвигу. В оформленні галереї активну участь брав син учасника АТО, студент групи СПГ-21 Роман Гура та викладач дисципліни «Захист Вітчизни» коледжу Сергій Пономаренко, який власне і був ініціатором створення даної фотогалереї.

Вдивіться у ці фото. Вони не потребують зайвих коментарів. Я впевнений, що ці хлопці і дівчата упродовж свого життя гордитимуться, що вони пройшли справжній патріотичний вишкіл саме в стінах цього навчального закладу, який цього року святкує своє 125-річчя».

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 645
Відвідувачів сьогодні: 324
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272342