Співробітництво з передовими технологіями меблевого виробництва

 

«Blum»це міжнародна компанія, яка спеціалізується на виробництві інноваційної фурнітури для меблів, зокрема систем підйому, направляючих, петель, тощо. Заснована у 1952 році в Австрії, компанія «Blum» постійно вдосконалює свої продукти, роблячи меблі більш функціональними та комфортними у використанні. «Blum Україна» є офіційним представником австрійської компанії на території України, пропонуючи широкий асортимент продукції та забезпечуючи високу якість обслуговування.

Компанія «Blum» відома своєю відданістю якості та інноваціям. Її продукція використовується в усьому світі та є еталоном у сфері меблевої фурнітури. «Blum Україна» сприяє впровадженню цих високих стандартів на нашому вітчизняному ринку, надаючи клієнтам передові рішення та технічну підтримку.

Для покращення матеріально-технічної бази коледжу адміністрація навчального закладу звернулася до офіційного представника компанії «Blum» в Україні з проханням надати зразки меблевої фурнітури. Зі свого боку фірма надала широкий спектр своєї продукції, яку розміщено у спеціалізованому навчальному «Кабінеті обладнання деревообробних виробництв та основ технології столярних і меблевих виробів» для студентів спеціальності 187 «Деревообробні та меблеві технології». Наразі наші студенти не лише вивчають теорію, але й практикуються з новітнім функціональним обладнанням. Сучасні зразки меблевої фурнітури значно покращують якість навчального процесу та сприяють підготовці студентів до сучасних викликів на ринку праці.

Колектив Лубенського лісотехнічного фахового коледжу висловлює щиру подяку компанії «Blum Україна» та особисто регіональному менеджеру Роману Зінковському, із яким безпосередньо обговорювалися питання співпраці за надані зразки меблевої фурнітури для нашого закладу освіти. Ми високо цінуємо Вашу підтримку та готовність сприяти нашій освітній діяльності.

Ваш внесок у розвиток Лубенського лісотехнічного фахового коледжу є неоціненним, і ми впевнені, що наше співробітництво буде плідним та довготривалим.

З повагою, колектив Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Микола ЯКИМЕНКО, викладач коледжу,

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 537
Відвідувачів сьогодні: 212
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 308963