Гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів на Дні відкритих дверей

16 березня наш коледж гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів. Коледжанська родина підготувала різноманітні локації, які відображали кожну спеціальність, за якою готують фахівців у нашому закладі освіти. Щоб гості цікаво та корисно провели час, провели невеличкий концерт художньої самодіяльності коледжу, були організовані екскурсії навчальними кабінетами та лабораторіями, вікторина «Який мед?», яку провела завідувач кабінету «Недеревних ресурсів лісу» Олена Дем’яненко, сюрпризи – лісовий чай «Фірмовий» – усе це зробило суботній ранок незабутнім.

Майбутні абітурієнти також активно долучилися до заходу – ставили запитання щодо навчання у коледжі, як проходитиме співбесіда, на скільки спеціальностей можна буде подати заяви при вступі, нарахування стипендії, проживання в гуртожитку, які пільги будуть актуальними цьогоріч; обмінювалися контактами, підписувалися на соцмережі, залишали свої контактні дані та отримували весь необхідний перелік матеріалів для подальшого підтримання контактів.

Сподіваємось, що наші зусилля були недаремними і кожен, хто завітав до нас на День відкритих дверей, зробить свій вибір і стане нашим студентом! Бажаємо всім успіхів і чекаємо на поповнення рядів майбутніх першокурсників, які увіллються до великої дружньої студентської родини Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Володимир РЕВА, заступнк директора з навчальної роботи,

відповідальний секретар Приймальної комісії;

фото- автора та Єлізавети ГРИБОВИЧ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2755
Відвідувачів сьогодні: 422
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267815