Долучилися до Гостьової лекції на тему: "Національна інвентаризація лісів"

14 березня викладач фахових дисциплін Олександр Литвиненко долучився онлайн до Гостьової лекції на тему: "Національна інвентаризація лісів", яку разом з ВО «Укрдержліспроект» організувала кафедра таксації лісу та лісового менеджменту для студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України та всіх бажаючих. А їх було понад 100 учасників…

Нас ознайомили з цікавою та пізнавальною лекцією, яку презентувала заступник начальника Центру національної інвентаризації лісів (ЦНІЛ) Крістіна Тосунова.

З вітальним словом на заході виступив Генеральний директор Українського державного проектного лісовпорядного  виробничого об'єднання (ВО «Укрдержліспроект») Віктор Мельниченко, який привітав всіх присутніх. Він коротко розповів про значення Центру національної інвентаризації лісів у складі ВО «Укрдержліспроект».

Під час лекції Крістіна Тосунова детально зупинилася на етапах створення національної інвентаризації лісів в світі та в Україні, методиці збору даних на досліджуваних ділянках, програмному забезпеченні, інструментах збору показників, здійсненні обробки та контролю якості зібраних даних.

Олександр ЛИТВИНЕНКО, викладач коледжу;

фотоскріни - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3601
Відвідувачів сьогодні: 657
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267351