Провели зустріч онлайн з майбутніми абітурієнтами на Дні відкритих дверей

18 березня у нашому коледжі відбувся «День відкритих дверей», який пройшов у режимі online за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій та вебінарів Zoom. До трансляції приєдналося більше 40 учасників, серед яких учні 9-х – 11-х класів та їхні батьки.

Присутніх абітурієнтів, їхніх батьків та всіх учасників привітав в.о. директора коледжу Володимир Рева, який зазначив, що Лубенський лісотехнічний фаховий коледж – один з кращих закладів фахової передвищої освіти в Україні і акцентував увагу присутніх на кадровому забезпеченні освітнього процесу, перевагах навчання у коледжі та подальших можливостях його продовження за бакалаврськими програмами в НУБіП України безпосередньо на базі коледжу.

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи, звернула увагу на розмаїття насиченого студентського життя, яке вирує у нинішніх студентів коледжу: робота наукових гуртків, гуртків художньої самодіяльності, спортивних секцій, конкурси, квести, участь у волонтерському русі.

Далі за програмою заходу відвідувачі мали змогу переглянути відеоролики про коледж та спеціальності, за якими здійснюється підготовка за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра у коледжі, затребуваність у майбутньому фахівців тієї чи іншої спеціальності, забезпечення якісного освітнього процесу для студентів, студентське дозвілля, можливість розвитку наукових здібностей, проходження практик тощо.

Таким чином  абітурієнти стали учасниками екскурсій навчальними аудиторіями,  віртуально ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу.

Відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Рудик ознайомив присутніх з умовами й особливостями вступної кампанії 2023 року, порядком подання документів, зі вступними випробуваннями для вступу до коледжу та строками вступної кампанії.

Ми сподіваємося, що змогли допомогти абітурієнтам віднайти відповіді на питання, що їх цікавили, та надали їм можливість зазирнути вперед і уявити себе частиною родини Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Андрій РУДИК, відповідальний секретар приймальної комісії;

фотоскріни – Яни ПЕЛИПАНЬ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2149
Відвідувачів сьогодні: 223
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273028