Вітали педагогічний колектив коледжу з освітянським святом

У п’ятницю 1 жовтня, в переддень Дня працівників освіти, яке щорічно відзначається у першу неділю жовтня на урочистому зібранні педагогічного колективу коледжу з привітаннями до присутніх звернулися директор коледжу Роман Сендзюк, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та заступник голови профспілкового комітету коледжу Ігор Кублінський, які привітали освітян з професійним святом та висловити їм свою подяку за сумлінну працю.

Почесними грамотами Полтавської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України та премією до неї були нагороджені майстер виробничого Дмитро Ступка, фельдшер Надія Панченко та заступник директора з навчальної роботи Володимир Рева.

Грамоти Лубенської районної державної адміністрації були вручені викладачам фахових дисциплін Ангеліні Чичул та Миколі Якименку.

Грамотами Виконавчого комітету Лубенської міської Ради були нагороджені викладач Людмила Єремієвська та лаборант Тетяна Турченко, а майстер виробничого навчання Олександр Шестопал отримав Почесну грамоту від Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Прозвучали пісенні вітання від ВІА «Пори року» нашого коледжу (художній керівник Віктор Карпець).

А ще міський голова Олександр Грицаєнко повідомив і надав відповідні документи на будівництво нового оригінального спортивного майданчику на території нашого коледжу.

Ви думаєте, що все закінчилося оплесками і подяками? Нічого подібного! Відразу зробили розмітку. Позабивали кілочки. А на будові вже одразу почала працювати техніка.

Роман Сендзюк повідомив, що цей проект коштує понад півмільйона гривень. Десять відсотків спонсорує місто, решта - держава. Це - виконання програми Президента України «Здорова країна».

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото – Олександра Заканича та авторів

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2341
Відвідувачів сьогодні: 1155
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262221