Велика і важка втрата для коледжу - передчасно відійшов у вічність Роман Сендзюк

Лубенський лісотехнічний фаховий коледж із сумом повідомляє, що 21 березня 2022 року на 61 році передчасно пішов із життя директор коледжу, кандидат сільськогосподарських наук, Заслужений лісівник України, Відмінник освіти України, Відмінник лісового господарства України Сендзюк Роман Васильович.

07Народився Роман Васильович 24 листопада 1961 року в с. Улашківці, Чортківського району Тернопільської області. Після закінчення Сторожинецького лісового технікуму навчався на лісогосподарському факультеті Української сільськогосподарської академії (нині НУБіП України), яку закінчив з відзнакою у 1986 році. Працював помічником лісничого, з 10 грудня 1986 року - на викладацькій роботі у Лубенському лісному технікумі – викладач фахових дисциплін, заступник директора з виховної роботи, заступник директора з навчальної роботи. З 29 березня 2000 року очолив навчальний заклад та одночасно був директором Лубенського держлісгоспу. Неодноразово обирався депутатом Лубенської міської Ради.

Більше 35 років свого життя Роман Сендзюк присвятив справі підготовки фахівців для лісогосподарської галузі. Висока педагогічна і методична майстерність поєднувалася з вимогливістю до себе та студентів і великою любов’ю до своєї професії, що були характерними рисами його багаторічної праці.

Роман Васильович сприяв продовженню кращих традицій у навчальному закладі, спрямовував зусилля на утвердження нових осучаснених підходів до здійснення керівництва навчальним і виробничим процесами. За час його роботи на посаді керівника закладу оновлено матеріально-технічну базу коледжу, застосовано енергозберігаючі технології з утеплення та естетичного оформлення фасаду. На території колежу побудовано спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Це надзвичайно велика втрата для студентського та педагогічного колективу та тисяч випускників нашого навчального закладу.

Світла пам’ять про Романа Васильовича назавжди залишиться в серцях колег та тисяч випускників навчального закладу.

Прощання відбудеться 22 березня о 14-00 на території коледжу

Педагогічний колектив та профком коледжу

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1102
Відвідувачів сьогодні: 490
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262833