Урочисте вручення дипломів випускникам

28 січня в актовій залі коледжу відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста для випускної групи СПГ-41 спеціальності «Садово-паркове господарство».

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Роман Васильович Сендзюк, побажавши випускникам реалізувати свої наміри у дорослому житті. Голова екзаменаційної комісії, директор комунального підприємства, фірма «Конвалія» Ніна Степанівна Жук зазначила, що під час захисту дипломних проєктів випускники показали високий рівень знань у сфері ландшафтного дизайну та проєктування. Заступник директора з навчальної роботи Володимир Васильович Рева, озвучивши наказ, побажав студентам не зупинятися на досягнутому.

Зі сцени линули музичні вітання від вокально-інструментального ансамблю «Пори року» та ансамблю «Суцвіття» (художній керівник Віктор Олексійович Карпець).

Староста випускної групи Марина Палига подякувала зі сцени викладачам за отримані знання, а батькам, що свого часу підтримали вступ до коледжу. Також надзвичайно теплі слова на адресу викладачів та випускників звучали від мами випускниці – Іванченко Інни Павлівни.

Класний керівник випускної групи Єлізавета Сергіївна Грибович звернувся до своїх вихованців із найкращими побажаннями линути до мрій крилато.

Надія Бабінець, Михайло Гореславний, Катерина Іванченко, Анастасія Маража, Лейла Манойло, Євгенія Левченко, Марина Палига, Анна Попова, Олена Сирисько, Євгенія Тараненко, Артем Черненко, Анастасія Черняк та Ніна Шелудько надзвичайно хвилювалися, коли говорили свої слова-звернення зі сцени.

Одногрупники привітали з днем народження Михайла Гореславного і побажали йому здійснення мрій та бажання.

Святковим акордом прозвучала пісня у про коледж.

Дорогі наші випускники! Пам’ятайте своїх одногрупників, які протягом цих років навчання у коледжі стали невід’ємною частиною вашого життя. І де б ви у світі не були, пам’ятайте, що на Вас завжди чекатимуть у Лубенському лісотехнічному фаховому коледжі. Щасти Вам!

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

відео – Яни Пелипань та Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1433
Відвідувачів сьогодні: 900
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252591