Урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Садово-паркове господарство»

27 січня 2023 року відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра для випускної групи СПГ-41 спеціальності «Садово-паркове господарство».

Із вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора Лубенського лісотехнічного фахового коледжу Володимир Васильович Рева, який побажав випускникам реалізувати свої наміри у дорослому житті. Староста випускної групи Катерина Григоренко подякувала викладачам за отримані знання, а батькам, що свого часу підтримали вступ до коледжу.

Класний керівник випускної групи Микола Миколайович Якименко звернувся до своїх вихованців із найкращими побажаннями.

На згадку про роки навчання у коледжі з класним керівником сфотографувалися Владислава Безкостенко, Роман Бородавка, Марина Бровко, Артем Верещака, Владислав Горбатенко, Владислав Городищенко, Катерина Григоренко, Вікторія Дубовик, Вікторія Колісник, Анастасія Мороз, Анастасія Фесюк, Анастасія Васюченко, Назар Якименко, Дмитрій Сокол, Ірина Дубина, Мирослава Ханенко та Хваль Олександра.

Святковим акордом прозвучала пісня про коледж у виконанні ВІА «Пори року» (художній керівник Віктор Олексійович Карпець).

Дорогі наші випускники! Пам’ятайте своїх одногрупників, які протягом цих років навчання у коледжі стали невід’ємною частиною вашого життя. І де б ви у світі не були, пам’ятайте, що на Вас завжди чекатимуть у Лубенському лісотехнічному фаховому коледжі.

Миру, віри у краще, ПЕРЕМОГИ.

Щасти Вам!

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото – Олександра ЗАКАНИЧА

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4302
Відвідувачів сьогодні: 380
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309131