Прийміть найщиріші вітання з Днем матері!

У другу неділю травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії, в Україні відзначається День матері. 

Це, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.

Мама… Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері Україна відзначає дуже світле та красиве свято - День Матері.

Схиляємо низенько свої голови і висловлюємо щире синівське «Спаси Вас Бог» перед образом Вашим, біловолосі наші бабусі і матері, перед терпінням і печаллю за синами і чоловіками, братами і сестрами.

...То дай Вам, Боже, діждатись ще тієї пори, коли чисте синє небо зігріє Ваші страждальні душі і теплом своїм зменшить болі Ваших сердець, а перед Вашим поглядом зацвітуть сади, заколосяться ниви добірним зерном і в чистому мирному небі розіллється нескінченне соло неперевершеного степового співця – жайворонка.

 У цей день, дорогі і рідні мами, а також ті, хто готується ними стати, прийміть наші найщиріші вітання зі святом.

Бажаємо вам здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя.

Хай ваші діти - найкращі і найгарніші у світі - приносять вам лише радість та втіху!

Адміністрація та профспілковий комітет коледжу

P.S. А в бібліотеці коледжу - виставка літератури, присвячена цьому святу:

фото - Наталії НОСАЛЬ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 573
Відвідувачів сьогодні: 151
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272583