Практичний челендж з розсадників декоративних культур

Метою викладання навчальної дисципліни «Розсадники декоративних культур» є професійна підготовка майбутніх фахівців з питань агротехніки та технологій по вирощуванню садивного матеріалу декоративних деревних та чагарникових видів для потреб садово-паркового господарства та зеленого будівництва. Одним із завдань дисципліни є навчити студентів розмножувати декоративні рослини вегетативним способом у відкритому ґрунті. Для виконання цього завдання програмою дисципліни передбачена практична робота по вивченню технології розмноження рослин здерев’янілими стебловими живцями.

Виконання практичних завдань можливо перетворити у своєрідний практичний челендж між студентами, за вправність та вмілість використання набутих знань.

На своїх присадибних ділянках студенти групи СПГ-31 закріпили навички відібрати, нарізати та посадити у підготовлений ґрунт здерев’янілі живці чагарникових видів.

Виконавши фотознімки або відзнявши невеликі відеоролики проведених робіт студенти продемонстрували і рівень засвоєння технології виконання вегетативного розмноження, і свою креативність у виконанні поставлених завдань.

Єлізавета ГРИБОВИЧ, викладач фахових дисциплін,

голова циклової комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»

відео та фото - студенти групи СПГ-31

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 860
Відвідувачів сьогодні: 386
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 261452