Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Всесвітній день волонтерів)

6 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. «Волонтери - це люди, які не обмежуються оплачуваною роботою і виконанням звичайних життєвих потреб, витрачають свій час і сили на справи, що не приносять матеріальної користі. Доброчинність існує всюди, де є люди, які піклуються про інших і про проблеми суспільства» - Кенн Ален, президент американської волонтерської організації «Points of Light». Волонтерська діяльність є важливою складовою розвитку громадянського суспільства, втілює в себе найшляхетніші бажання людини – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас – це діти, які зігрівають захисників листами, малюнками; це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю. Тому сьогоднішнє свято об’єднує всіх нас, надихає і дає надію.

Шановні волонтери, добровольці, альтруїсти, ті, хто віддає свій час, сили та енергію задля інших, щиро вітаємо вас зі святом та зичимо добра, достатку, сімейного благополуччя , процвітання та миру!

Поспішайте творити добро!

Марина БУРДИМ, практичний психолог коледжу

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2704
Відвідувачів сьогодні: 710
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266126