Бажані поважні гості олімпійського дня у Лубнах!

На наші фізкультурно-спортивні заходи у Лубенському лісотехнічному фаховому коледжі, який очолює заслужений лісівник України Роман Сендзюк, не запрошуємо "весільних генералів" і чиновників різного штибу. Вони тут Persona non grata.

Дехто від цього казиться, бо втрачає чудову нагоду попіаритися за чужий рахунок, дорватися до мікрофона, щоб "повчити" нашу молодь, як "правильно" жити.

Тож 29 вересня на традиційному Олімпійському дні, присвяченого пам'яті Федора Івановича Шпига, серед почесних гостей були тільки справжні друзі і колеги, які зробили вагомий внесок не тільки у розбудову інфраструктури коледжу, наших олімпійсько-спортивних заходів, а й міста, усього регіону.

Приміром, будівництво нового багатофункціонального міні-стадіону коштувало чималих грошей. Звичайно, ініціативу Романа Сендзюка підтримав міський голова Лубен Олександр Грицаєнко. Надійне фінансове плече підставив депутат Полтавської обласної ради, голова Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр  Удовиченко. Надавав організаційну підтримку (і не тільки) ще один депутат Полтавської обласної ради Іван Близнюк. Постійно опікувався спортивною новобудовою керівник фірми «Лубнижитлобуд-2010» Юрій Ляшенко. Активно допомагали будувати для себе спортивну арену місцеві студенти. Добровольців було достатньо.

 Не з порожніми руками завітали до Лубен і столичні гості - президент Професіональної футбольної ліги України Олександр Каденко і президент Всеукраїнських змагань «Шкіряний м'яч» Андрій Біба, які забезпечили усі команди і найкращих гравців футбольними м’ячами, різними футбольними сувенірами. А ще завдяки Асоціації аматорського футболу України були виготовлені кубка, медалі, дипломи, подяки, грамоти.

Ось таких поважних гостей запрошуйте на свої заходи і гоніть втришия тих чиновників, які використовують ваших дітей для свого піарства ...

Слава українському спорту! Слава Україні!!!

А ще під час відкриття Олімпійського дня у Лубнах директор коледжу Роман Сендзюк зачитав вітального листа Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета учасникам цього олімпійського-спортивного заходу.

На це відразу відреагував президент Всеукраїнських змагань «Шкіряний м'яч», Заслужений майстер спорту Андрій Біба: «Такими вітаннями не розкидаються! Мені приємно, що наша робота цінується освітянським Міністром. Отже, ми на правильному шляху. Це визнання нашої роботи з дітьми! Адже наші футбольні і бадмінтонні турніри, Олімпійські уроки сприяють вихованню сильної, спритної і патріотично налаштованої молоді. А це архіактуально нині, коли ми боронимо рідну землю від ворогів».

Микола Моторний, головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Заслужений журналіст України,

член виконавчого комітету Асоціації аматорського футболу України

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 797
Відвідувачів сьогодні: 179
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309468