ВІТАЄМО НАШОГО ВИПУСКНИКА З ПРИЗНАЧЕННЯМ НА ПОСАДУ НАЧАЛЬНИКА ПОЛТАВСЬКОГО ОУЛМГ!

23 червня на розширеному засіданні колегії Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ), на якому був присутній і директор нашого коледжу Роман Сендзюк, Голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець представив нового керівника лісівників Полтавщини - Івана Івановича Гришка.

Він здобув найбільшу кількість балів у тестуванні та пройшов співбесіду відповідно до умов проведення таких конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби.

В офіційному представленні взяли участь також Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, заступник Голови Полтавської ОДА Євген Греков та Голова Полтавської обласної Ради Олександр Біленький.

Нам приємно відзначити, що Іван Гришко – випускник нашого навчального закладу (1996 рік, диплом з відзнакою)!

Після закінчення нашого навчального закладу, Іван Іванович здобув повну вищу освіту на лісогосподарському факультеті Українського державного лісотехнічного університету (м. Львів). Розпочав трудову діяльність з Бірківського лісництва ДП «Гадяцький лісгосп». З 1996 по 2003 рр. пройшов шлях від лісника до помічника лісничого Бірківського лісництва. З 2011 по 2017 працював лісничим Зіньківського лісництва, з 2017 року і до призначення на посаду начальника управління - обіймав посаду директора ДП «Гадяцький лісгосп». Має звання «Заслужений лісівник України». Депутат Полтавської облради VIII скликання,  голова постійної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин.

Відзначимо, що Іван Гришко на даний час вже четвертий наш випускник, який став керівником ОУЛМГ. Наші випускники також очолюють Одеське (Володимир Домікан), Херсонське (Тетяна Касіч) та Запорізьке (Володимир Селюк) облуправління!..

Ми вітаємо свого випускника і бажаємо плідної роботи!

{videobox}

|Представлення нового начальника лісового господарства| {/videobox}

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото – із сайту Полтавського ОУЛМГ, відео – телеканал «Центральний»

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1199
Відвідувачів сьогодні: 548
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262891