ВЕСНЯНІ ТУРБОТИ ПО БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ КОЛЕДЖУ

Весна вже на повні груди дихає теплим повітрям і сонечко приємно лоскоче наші обличчя! Але весняних турбот додається.

Біля майбутнього футбольного майданчика облагороджували територію. Керівник фізичного виховання Олександр Карпенко, інженер з охорони праці Ігор Кублінський та садівник коледжу Олена Зозуля і завідувач господарством Тетяна Паливода висіяли газонну траву навколо майданчика.

До речі, по роботах на футбольному майданчику зі штучним покриттям - залишилося покласти штучне покриття, встановити обладнання і, можна буде перерізати символічну стрічку на вході. Зараз з нетерпінням очікуємо проведення тендеру на закупівлю штучної газонної трави…

Не забуваємося і про наш дендропарк ім. Василя Дем'яновича Байтали. Біля центрального входу студенти групи ЛГ-42 Андрій Чемерис і Сергій Сергієнко під керівництвом лісника дендропарку Віталія Кононенка, якому допомагав його син, наш майбутній студент-лісівник Максим висадили саджанець ялини колючої, яку нам люб’язно надав наш випускник Сергій Тараненко.

Поступово розширюється «штат» дерев’яних малих архітектурних форм на території коледжу. Сьогодні майстром виробничого навчання Олександром Шестопалом, інженером з охорони праці Ігорем Кублінським та завідувачем лабораторії механізації Василем Гонтарем було підготовлено площадку та встановлено на додачу до лева, ведмедя і лавочки з орлом та совою ще один дерев’яний виріб для відпочинку - лавочку з фігурами орла та ведмедя. Вона дбайливо виготовлена та подарована коледжу випускником спеціальності «Технологія деревообробки» Євгеном Цимбалом (випускник 2005 року, класний керівник Володимир Макаревич). До речі це вже його другий подарунок для своєї alma mater!..

Роман Сендзюк, директор коледжу;

фото - автора та Володимира Реви

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 411
Відвідувачів сьогодні: 212
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266906