УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОЄКТНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ХІМІЇ»

4 листопада в онлайн режимі відбувся регіональний практичний семінар «Проєктна технологія навчання хімії», за участю учнівської та студентської молоді, педагогів, науковців.

 Організаторами семінару виступили Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського та кафедра хімії та методики викладання хімії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Семінар передбачав обмін досвідом організації навчання за проєктною технологією навчання у процесі вивчення хімії; обговорення і визначення переваг проєктного навчання як засобу прагматичного, діяльнісного, особистісно зорієнтованого підходу в освіті.

У рамках регіонального семінару відбувся онлайн фестиваль учнівських та студентських проєктних робіт з хімії, де була представлена робота студентки І курсу групи СПГ-11 Григоренко Марії на тему «Дослідження хімічних показників майонезів» (керівник - викладач хімії Єремієвська Л.М.). Студентка вдало захистила свій проєкт та отримала сертифікат учасника регіонального семінару.

Даний захід вперше відбувся в онлайн режимі, але вражень залишилося багато, як і переконань про важливу роль хімії в житті людини, значення науково-дослідницької роботи у самовизначенні, розкритті свого творчого потенціалу, прагнення до створення нового або вдосконалення вже існуючого.

Людмила Єремієвська, викладач хімії та ґрунтознавства;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2758
Відвідувачів сьогодні: 311
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309062