ЩЕ ОДИН ЧУДОВИЙ ПОДАРУНОК ВІД КИЇВСЬКИЙ КОЛЕГ І НАУКОВЦІВ-ЛІСІВНИКІВ

Ще один чудовий подарунок отримав кабінет лісової таксації і лісовпорядкування коледжу від кафедри таксації лісу і лісового менеджменту Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Це примірники нової редакції «Лісотаксаційного довідника». Основними новими нормативами у довіднику є таблиці розподілу об'єму ділових стовбурів дерев за класами товщини для головних лісотвірних порід України, також уточнено розрядні шкали й удосконалено інші нормативні таблиці для таксації лісу. Для мисливського господарства запропоновано нормативи для визначення запасу кормів під час проєктування біотехнічних заходів.

За це ми щиро дякуємо колективу авторів посібника і особливо завідувачу кафедри, доктору сільськогосподарських наук, старшому науковому співробітнику, член-кореспонденту Лісівничої академії наук України, нашому випускнику - Андрію Михайловичу Білоусу.

Це ще один із кроків у напрямку співпраці між кабінетом лісової таксації і лісовпорядкування коледжу та кафедрою таксації лісу і лісового менеджменту НУБіП України.

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2264
Відвідувачів сьогодні: 191
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 280252