НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛІСІВ

22 березня викладачі коледжу Ангеліна Чичул, Олександр Литвиненко та Андрій Рудик взяли участь у науково-практичному семінарі (вебінарі) «Відтворення лісів: шлях до відновлення і благополуччя».

Він був присвячений Міжнародному дню лісів, який був організований кафедрою відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України спільно з Kyiv Forestry Students Association, гуртком «Декоративне розсадництво» та Студентським науковим гуртком «Відтворення лісів». Захід відбувся в режимі відеоконференції за допомогою платформи Cisco Webex.

У вебінарі брали участь понад 30 зацікавлених учасників. Цікавими і змістовними були доповіді наступних учасників:

  • доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України, к.с.-г.н. Ганна Лобченко розповіла учасникам про глобальні цілі святкування Міжнародного дня лісів;
  • завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, проф., к.с.-г.н, Заслужений лісівник України Віктора Маурера представив чудову доповідь на тему «Минуле і сьогодення лісів та перспективи їх відтворення»;
  • к.б.н., старш. науковий співроб., докторант Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України Наталія Пашкевич загострила увагу на потенційній небезпеці поширення інвазійних видів під час масових акцій з висаджування дерев;
  • координатор «Центру альтернативного озеленення Києва», аспірант кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Роман Любека поділився своїм досвідом, який він реалізує у громадській ініціативі з озеленення урбопростору.

По завершенню онлайн-семінару відбулася цікава дискусія, всі охочі мали можливість задати запитання та отримати на них ґрунтовні відповіді.

Отриману корисну інформацію ми зможемо використовувати на заняттях з нашими студентами, постійно наголошуючи на важливості лісів та з метою підвищення обізнаності про їх важливу роль для всього людства.

Більше інформації на сайті НУБіП України, де згадано і про нашу участь...

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту,

Ангеліна Чичул, Андрій Рудик, викладачі фахових дисциплін, учасники семінару;

фотоскріни – учасників вебінару

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3170
Відвідувачів сьогодні: 240
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 280301