ОБМІН ДОСВІДОМ: А ЯК У ВАС?

Педагогічні працівники закладу освіти мають не лише передавати свої знання учням, студентам, а й самим бути в «тонусі» навчання та постійно вдосконалювати свою педагогічну майстерність.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, сьогодення внесло свої корективи в царину самоосвіти та підвищення кваліфікації. Так, завідувач навчально-виробничими практиками Андрій Рудик 24-25 листопада взяв участь у дистанційному навчанні, організованому «Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти». У якості спікера детально висвітлив питання атестації робітничих професій. Доповідь була побудована на особливостях проходження процесу атестації освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти в рамках підготовки кваліфікованих робітників з робітничих професій в умовах існування стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісному підході та структурованих за модульним принципом.

Навчально-тематичною програмою курсів були передбачені виступи спікерів, колег з коледжів, які ділилися досвідом роботи та особливостями організації освітнього процесу.

Андрій Рудик, завідувач навчально-виробничими практиками,

Світлана Корнієнко, завідувач навчально-методичним кабінетом

фото -авторів

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4225
Відвідувачів сьогодні: 373
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309124