ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА РОЗСАДНИКУ «ОСОКОР»

2 липня викладачі фахових дисциплін Єлізавета Грибович, Ольга Салій та майстер виробничого навчання коледжу Олександр Шестопал взяли участь в заходах з нагоди Дня відкритих дверей на декоративному розсаднику «Осокор».

Відвідувачів привітно зустріли працівники розсадника та його співвласники – Олег і Андрій Бут, котрі розповіли про історію створення розсадника, його спеціалізацію, поділилися секретами технології розмноження та догляду за декоративними рослинами.

День відкритих дверей відвідали власники розсадників та садових центрів, ландшафтні архітектори та дизайнери, працівники зеленбудів з багатьох міст нашої країни.

Учасники заходів з захопленням розглядали багатий асортимент хвойних та листяних видів, технологію правильного догляду за рослинами, їх стрижку для надання певних декоративних форм, техніки щеплення та новітні технології з вирощування рослин.

Справжньою гордістю розсадника є дерева у стилі «Nivaki», які не одноразово займають призові місця на виставці декоративних рослин.

Андрій Бут провів майстер-клас по формуванню «Nivaki» з модрини, а охочі учасники мали змогу вдосконалити свої навички в декоративній стрижці рослин.

Власники розсадника розповіли про те, які рослини є трендовими для садів, які з’явились нові цікаві сорти для вирощування в Україні, які рослини стають популярними, а які «зірками» в ландшафтному дизайні.

Підбиваючи підсумки зустрічі в учасників не залишилось сумнівів, що розсадник декоративних рослин «Осокор», це місце, в яке його власники вклали душу, адже кожна рослина, дерево, кущик, ліана, вирощена з любов’ю, та відповідальністю за високу якість та стійкість.

Єлізавета Грибович, голова циклової комісії

спеціальності «Садово-паркове господарство»

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1349
Відвідувачів сьогодні: 513
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265929