ДИСТАНЦІЙНА ПРАКТИКА З ДЕНДРОЛОГІЇ

Карантин вніс певні зміни у наше життя. Торкнулося це і навчального процесу.

Студентам доводиться більше працювати самостійно, лекції та консультації замінили вебінари та онлайн-конференції.

Під час карантину ми опинилися в ситуації, коли змушені фізично дистанціюватися, що звичайно ускладнило проходження навчання, а тим паче практичної підготовки.

У перший день літа в групі СПГ-21 розпочалась практика з дендрології. Для практичного навчання використана платформа дистанційного навчання moodle, відбувались онлайн-зустрічі, спілкування з викладачами, можливість ставити питання та одразу ж отримувати відповіді на них в онлайн режимі.

Протягом п’яти днів студенти відвідали дендропарки, сади, лісові масиви, зібрали та гербаризували пагони з листям деревних видів, створили колекції суцвіть, виконали фенологічні спостереження за деревними рослинами.

Хоча завдання були виконані не звично, робота відбувалась індивідуально, але й тут знайшлась можливість для колективної вигадки – флешмоб фото «Хто краще гербаризував рослини?».

Зрозуміло, що в умовах карантину практичні завдання були складними, але студенти з ними успішно справилися, про що свідчать і написані звіти, і зібрані гербарії.

Для студентів – це вагомий крок до набуття практичних навичок та вмінь необхідних фахівцям садово-паркового господарства, а для викладачів – новий досвід практичного навчання.

Карантин в коледжі збереже здоров’я наших студентів, а дистанційне навчання – допоможе краще пізнати можливості новітніх технологій.

 

 

 

 

Єлізавета Грибович, керівник практики, голова циклової

комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото – студентів групи СПГ-21

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 960
Відвідувачів сьогодні: 243
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265074