ЗУСТРІЛИ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ НА ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

30 березня 2019 року студентська та викладацька спільнота коледжу зустрічала майбутніх абітурієнтів та їх батьків на Дні відкритих дверей, що традиційно проводить наш навчальний заклад.

Перед початком заходу в актовій залі всім гостям демонструвалася презентація про історію та сьогодення коледжу та його випускників. А розпочався захід із вступного слова директора коледжу, кандидата сільськогосподарських наук, Заслуженого лісівника України, Відмінника освіти України, Відмінника лісового господарства України Сендзюка Романа Васильовича, який надав присутнім загальну інформацію про навчальний заклад, а також про досягнення його випускників, студентів та викладачів, Також він розповів про переваги навчання у коледжі, про спеціальності, які можна отримати тут, про перспективи та можливості професійного росту після закінчення навчального закладу.

Детальніше про особливості вступної компанії 2019 року розповів майбутнім абітурієнтам відповідальний секретар приймальної комісії Омельченко Сергій Якович.

Гості із районів Полтавської області, Житомирщини, Київщини, Чернігівської, Сумської, Кіровоградської і Черкаської областей мали можливість оглянути навчальні кабінети, лабораторії, спортивний комплекс, музей та територію коледжу і отримати фірмові календарики й буклет про умови вступу до Лубенського лісотехнічного коледжу.

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото - автор

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1246
Відвідувачів сьогодні: 209
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267602