4 КВІТНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН

4 квітня гарний День, щоб приділити особливу увагу безпритульним (бродячим) тваринам у нашому світі.

Собаки та кішки повинні мати дома. Але бродячі собаки і бездомні коти не з’являються самі по собі. Вони ведуть іноді вельми тяжкі та нещасні життя на вулицях. Вони часто просто вмирають, страждають від сильної спеки, холоду або хвороб. Дуже часто, вони переслідуються жорстокими людьми. Ми, як люди, які піклуються про тварин, можемо зробити щось, щоб полегшити становище бродячих тварин.

4 квітня це Міжнародний День бродячих тварин. Він ініційований щоб показати співчуття, турботу, а також вжити заходів для бродячих тварин по всій нашій планеті.

Що можна зробити вже зараз? Наприклад, підтримати цей День розповівши про нього тим, кого ви знаєте або поселити бездомного собаку. Чи є у вас по близькості притулок для тварин? Чи можете ви допомогти людям, які займаються допомогою таким тваринам? Підтримка організацій, які працюють з бездомними тваринами може бути зовсім не зайвою. До речі у Лубнах є благодійна організація «Право на життя», яка власне опікується безпритульними тваринами, і якій Ви можете допомогти!..

В Міжнародний день безпритульних тварин варто ще раз сказати про те, що всі тварини заслуговують любові та турботи - породні та «дворняги», здорові та безпорадні, всі без виключення. Подаруйте безпритульній тварині шанс на щасливе життя, заберіть безхатченка з вулиці або з притулку і більшої вдячності та відданості ніж від нього годі буде чекати.

В цей особливий день не можна не згадати один відомий вираз: «Порятунок однієї собаки не змінить цей світ ... але світ безсумнівно зміниться для цієї однієї собаки», і нехай в цьому Світі буде хоч трошечки більше добра!

Погодуйте бездомну тварину! А ще краще прихистіть у себе вдома!

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту;

фото – з мережі Інтернет

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1945
Відвідувачів сьогодні: 335
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267728