АНДРІЙ ПАВЛЮЧЕНКО - КРАЩИЙ АРБІТР ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

29 листопада увага спортивної громадськості була прикута до заходу, який проходив у Полтавському академічному обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя.

Цього дня відбулося урочисте закриття футбольного сезону-2018 на Полтавщині. Організатором цього спортивного дійства виступила ГС «Федерація футболу Полтавщини», очільником якої є голова Полтавської ОДА Валерій Головко, який і відкрив урочисте зібрання. Керівник федерації наголосив на важливості розбудови футбольних інфраструктур області, відзначив діяльність тренерів, меценатів та працівників стадіонів.

Потім відбулася церемонія нагородження в 20 номінаціях, яку провели відомі в  області футбольні функціонери.

Надзвичайно приємно, що в номінації «Кращий арбітр» переміг наш колега, викладач фізичного виховання Андрій Миколайович Павлюченко. 

Андрій Миколайович судить матчі чемпіонату та Кубка  Полтавської області з 1996 року. За цей час він зарекомендував себе професіоналом високого рівня. У 2010 році  Андрія Миколайовича було обрано керівником Лубенської районної федерації футболу. Ця почесна посада дала йому можливість реалізувати  його організаторські здібності та  подбати про відродження футболу в Лубенському районі. Крім того, наш колега є тренером футбольної команди юнаків та волейбольної команди дівчат, які виборювали перші місця в першості області.

Адміністрація, студентський та педагогічний колектив вітають Андрія Павлюченка з черговим вагомим досягненням і бажають йому подальших успіхів у спорті та на педагогічній ниві. Так тримати, Андрію Миколайовичу!

Вадим Кривець, викладач англійської мови;

фото – Аліни Козачкової

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3216
Відвідувачів сьогодні: 416
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273652