19 ВЕРЕСНЯ У КОЛЕДЖІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ

19 вересня 2019 року. Лубни (Полтавщина). Спортивний комплекс Лубенського лісотехнічного коледжу. Тут відбудеться традиційний Олімпійський день.

У рамках цього загальнонаціонального заходу відбудуться два футбольні турніри: «Кубок Андрія Біби» серед школярів та «Кубок «Юність Посулля» серед студентів Полтавщини, Черкащини, Київщини, Чернігівщини, Харківщини та міста Києва.

 

Крім того, понад 500 школярів і студентів Посульського краю візьмуть участь у традиційному Олімпійському уроці та презентації книги про 20-річчя аматорського футболу України.

Приємно, що мою ініціативу з директором Лубенського лісотехнічного коледжу Романом Сендзюком підтримали і надають солідну підтримку Асоціація аматорського футболу України Федерації футболу України, Національний олімпійський комітет України, Федерація футболу України, журналісти газети «Сільські вісті» та Українського радіо.

Щойно в телефонному режимі провели невеличку нараду щодо підготовки та проведення Олімпійсько-футбольного дня на Лубенщині. Маємо свої грамоти і дипломи! Їх виготовила дружня команда Федора Івановича Шпига. Готові і плакати обох футбольних турнірів. Розпочали розробку та виготовлення кубків і медалей.

 

На одній із світлин директор Лубенського лісотехнічного коледжу Роман Васильович Сендзюк перевіряє якісь грамот. Задоволений, бо якісна робота!

 

Як завжди, матимемо багато різноманітної олімпійської та футбольної атрибутики.

Відгукнувся на цей захід відомий український журналіст, один з фундаторів газети «Український футбол», викладач Київського національного університету імені Тараса Шевченка, автор багатьох книжок і довідників з історії вітчизняного спорту і, зокрема, футболу Юрій Бондар, запропонувавши освітянській молоді свій творчий доробок у вигляді чудової літератури.

Матимемо інформаційну підтримку від Українського радіо, зокрема від відомого спортивного радіожурналіста Вадима Корженка.

До речі, в «Аматорському футболі України» особливе місце займають історії обох наших футбольних турнірів.

 

У цьому переконалися директор Лубенського лісотехнічного коледжу Роман Сендзюк та викладач історії коледжу Сергій Омельченко.

Запрошуємо до Лубен 19 вересня. З дев'ятої години ранку вже все буде гриміти! Олімпійський день чекає вас! Нічого не плануйте! Приходьте!!!

Микола Моторний, Заслужений журналіст України,

спеціально для офіційного веб-сайту ЛЛТК;

фото – автора та Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 488
Відвідувачів сьогодні: 227
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 253106