ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З «ЛІСОВОЇ ТАКСАЦІЇ І ЛІСОВПОРЯДКУВАННЯ»

15 березня викладач-методист, кандидат сільськогосподарських наук, директор коледжу Сендзюк Роман Васильович провів відкрите заняття з дисципліни «Лісова таксація і лісовпорядкування» у академічній групі ЛГ-43.

Вид заняття – практична робота на тему «Матеріально-грошова оцінка ділянки лісу», яка передбачала виконання індивідуальних завдань, максимально наближених до виробництва.

Метою заняття передбачалося закріпити теоретичні знання з теми «Таксація лісосічного фонду» та виробити у студентів навички і вміння виконувати матеріально-грошову та сортиментну оцінку запасів деревини.

На початку, після організаційного моменту, викладач повідомив студентам тему і мету заняття, наголосив на важливості даної практичної роботи в контексті бережливого ставлення до раціонального використання лісових ресурсів. Було проведено визначення рівня підготовки студентів до заняття. Далі під безпосереднім керівництвом і контролем викладача студенти проводили розрахунки, які передбачені в завданні практичної роботи.

Заняття було проведено на високому теоретичному, практичному та науковому рівні з використанням технічних засобів навчання та отримало схвальні відгуки присутніх колег-викладачів.

 

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, редактор сайту;

фото – Олександр Заканич та Олександр Литвиненко

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2765
Відвідувачів сьогодні: 318
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273554