«СТУДЕНТСЬКА ВЕСНА-2018»

Ми всі із нетерпінням чекаємо на весну, бо після затяжної зими хочеться тепла.

Часто сподіваємося, що веснонька на своїх крилах принесе нових пісень, незабутніх вражень.

29 березня у коледжі відбувся обласний міжвузівський фестиваль-конкурс «Студентська весна-2018». Хоча на дворі ще зимно, але в актовій залі лунали теплі оплески на адресу артистів, які дивували своїми талантами.

До складу поважного журі фестивалю ввійшли:

  • Валентина Пащенко – головний спеціаліст відділу координації роботи вищих навчальних закладів, наукової діяльності та професійно-технічної освіти Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, відмінник освіти України;
  • Олена Бєлакова – завідуюча відділом обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської обласної ради, член національної хореографічної  спілки України, секретар журі;
  • Наталія Сулаєва – доктор педагогічних наук, професор кафедри музики, декан психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, заслужена артистка України;
  • Вадим Перепелкін – головний балетмейстер Полтавської обласної філармонії, доцент кафедри музичного мистецтва та хореографії навчально-наукового інституту культури і мистецтв Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка, член національної хореографічної спілки України, заслужений артист України;
  • Людмила Супрунова – провідний методист обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської обласної ради.

Валерія Науменко, Валерія Корнієнко, Оксана Сахно, Вікторія Яременко, Карина Герасименко та Анна Ругіна розпочали концерт піснею «Стрічаймо весну».

Хочеться відзначити зразковий аматорський  танцювальний колектив «Водограй» та зразковий ансамбль фольклорного танцю «Перлина»,  учасниками яких є наші студенти. Яскраві образи передалися і через танцювальні рухи у композиціях «Іспанський танець», «Їхали козаки» та «Лубенська полька».

Звучали патріотичні твори у виконанні Владислава Нещадима «Я хочу сказати простими словами», Діани Гайдай, Антона Озірського та Олександра Манька – «Не чужі тебе зрадять – свої…».

Яся Шахунова повернула всіх у дитинство, нагадавши і про бабусині лагідні руки, і про квітку дитинства – чорнобривець. Декламування переплелося із сольним виконанням пісенного твору.

 

Про кохання і про перші почуття, які асоціюються з весною співала Валерія Корнієнко.

У світ гумору запросили Валерій Зелко та Артур Писаренко. Валерій розповів про чудодійний борщ, який зробив диво із замерзлим і безсилим солдатом. Артур же поділився секретами, що буває, коли чоловіки залишаються вдома самі і намагаються приготувати вареники. Гуморески Павла Глазового у виконанні наших студентів викликали безліч позитивних почуттів.

 

Тріо у складі Вікторії Яременко, Карини Герасименко та Оксани Сахно вкотре спонукало замислитися над проблемами сьогодення, які піднімалися в композиції «В нашому серці».

Віктор Карпець – незмінний художній керівник аранжував пісню «Oh, my dear Ukraine», яка прозвучала у виконанні вокально-інструментального ансамблю «Пори року».

Дякуємо студентам, які взяли участь у флеш-мобі і неабияк здивували не лише журі, а й всіх присутніх у залі. Дійсно, саме студентські роки – це період звершень, самореалізації, творчого пошуку, різнобарв’я життя. Це молодість, це віра у завтрашній день.

Бажаємо Вам, дорогі студенти, і надалі розкривати свої таланти, йти назустріч мрії.

{videobox}

LnokaEry4nI|Лубенська полька...|,

uNcb0ynL3Lk|Чорнобривці...|

{/videobox}

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

фото - автора, відео - Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3826
Відвідувачів сьогодні: 680
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267374